Wednesday, November 4, 2009

Free Class at jessicasprague.com!

You wouldn't want to miss out on this class!!!

2 comments:

Jessica said...

Hejsan, hittade din blogg via svenskscrapbookings forum.. eftersom du gjort freebies kanske du själv är intresserad av en freebie, eller kanske vill du hoppa in och kommentera de layouter jag gör? Vore skoj, eftersom jag haft en halvårslång svacka och inte ens öppnat mitt photoshop på den tiden :D
Inspiration kommer ofta från kommentarer är min erfarenhet, så jag blir glad för alla besök. Kanske vill du sprida ordet vidare?

Tack på förhand, och tack också för tipset om jessicasprague..
Mvh Jessica

Jessica said...

Hej igen!
Oj vad lång och trevlig kommentar du lämnat hos mig, tusen tack!
Jag har faktiskt hamnat hos Ikea Goddess ett par gånger, när jag var som mest aktiv. Fast en annan sajt som verkligen är bra för att få besökare (dock inte svenska) är digiscrapdepot.com där det finns ÅTSKILLIGT att välja på. vi pratar över 70 000 freebies, alla kategorier från CU till hela kits, actions, brushes, enstaka embellishments och mycket annat. Har du inte varit där så tycker jag definitivt det är värt en titt! Vicki, som sköter sajten, kommer från USA men bor med sin man i Danmark och är supertrevlig :o)

Bäst av allt är väl att allt är gratis!

Jag tror att jag ska lägga upp lite scrapbookingrelaterat på min blogg några gånger per vecka (förutsatt att inspirationen infinner sig, såklart) och på så sätt kanske hitta tillbaka till det där lustfyllda läget som gick förlorat när jag gjorde kanske tre kit i veckan plus dagliga freebies.. (utbränd javisst, haha)
Vem vet, en vacker dag kan jag kanske återgå till att sälja lite, om jag gör ett litet lager med kits och inte säger något till Leaonna som vill ha tillbaka mig i affären :O)

Kanske kan vi utmana varandra lite, det vore roligt att ha kontakt med fler svenska digiscrappare, helt klart!
Tack igen för du hälsade på!!
Mvh
Jessica